Städ utan stil

 

städ med stil parkerad framför lägenhet nummer 1… eller i alla fall parkering utan stil, det fick Monica i lägenhet nummer 1 uppleva den 27 mars. När hon tittade ut från lägenheten stod det en grå firmabil med texten: Städ Mé Stil parkerad tätt tätt bakom hennes egen bil på parkeringsplatsen utanför entrén.

Det fanns inte på kartan att Monica skulle kunna använda sin bil och efter att utan framgång ringt till firman, hört sig för med grannarna om de hade besök av firman Städ Mé Stil fanns inget annat att göra än att via polisen söka sig fram till Elinor Söderkvist, ägare till bolaget Städ me stil. Nu tror man ju att Elinor skulle be om ursäkt för sin chaufförs urusla parkering och att hon skulle se till att få bort bilen omgående men …

… nej då, Elinor tyckte inte alls att det här var så farligt utan tyckte att Monica kunde lugna ner sig. När tillslut Monica fått Elinor att förstå att det inte gick att ha Städ Mé Stils firmabil parkerad bakom hennes bil från fredag kväll till måndag morgon, kom en anställd och hämtade den som surt tyckte att det inte var något att uppröras över.

Det här är såklart inte okej. En helt onödig och dessutom farlig sak att göra. Monica kunde vara i akut behov att använda sin bil. Att dessutom tillåta sig vara så ohövlig och nonchalant som Elinor på firman Städ Mé Stil tillät sig vara är faktiskt obegripligt. Skärpning!

En reaktion på “Städ utan stil

  1. Hej.
    Finns alltid 2 sidor av en händelse å e oerhört upprörd att bli uthängd så här. Jag är den person som kom å hämtade bilen. Jag fick inte en syl i vädret när jag om å om igen sa ursäkta å försökte förklara att jag själv legat hemma sjuk å fick bara veta att bilen va fel parkerad av min chef som i sin tur försök be om ursäkt å enligt denna historian som Monica givit stämmer inte alla överens. Kräver en ursäkt personlig å sen att hänga ut en firma så är inte rätt å speciellt inte innan man kanske pratar med oss innan du Lisbet skriver detta. Mvh Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *